Internationale samenwerking uw advocaten en Himmelreither

02 september 2021 | nieuws | door: Birgit Peters

“Bij uw advocaten doen we het anders. We bewegen mee met onze cliënten, wat betekent dat we goed luisteren en proactief inspelen op de behoeften van onze opdrachtgevers. We kregen steeds vaker de vraag van cliënten of we hen ook in internationale kwesties kunnen bijstaan. Op die vraag hebben we ingespeeld door het partnership met HIMMELREITHER aan te gaan. Zij leggen, net als uw advocaten, de focus op ondernemings- en verbintenissenrecht. De Duitse cliënten van HIMMELREITHER kunnen op hun beurt terecht bij uw advocaten voor vraagstukken betreffende de Nederlandse jurisdictie.

HIMMELREITHER heeft een uitgebreid netwerk van partners zoals advocaten, auditors, belastingadviseurs, vertalers en onderzoeksbureaus. Hiermee zijn zij een mooie aanvulling op de internationale dienstverlening van uw advocaten. Volgens HIMMELREITHER geeft het partnership cliënten het gemak dat ze bij één aanspreekpunt terecht kunnen met al hun vragen omtrent zakendoen in Nederland en Duitsland. Dit levert een win-win situatie voor beide kantoren en cliënten op.

Over uw advocaten

uw advocaten is betrokken, deskundig en transparant. Het is een eigentijds advocatenkantoor met locaties in Maastricht, Eindhoven en Weert. Het team bestaat uit een combinatie van advocaten en juristen met ruime ervaring in zowel de advocatuur als daarbuiten. uw advocaten staat zowel particulieren als ondernemers bij.

Over HIMMELREITHER

HIMMELREITHER is een Duits advocatenkantoor gesitueerd in Keulen dat klassieke waarden combineert met innovatieve ideeën en hedendaags bewustzijn. Ze zijn werkzaam in de EU, Groot-Brittannië, Ierland, de Verenigde Staten en China. Opgericht in 2015 en met 245 medewerkers ligt hun focus met name op contract- en ondernemingsrecht.

www.himmelreither.de

Meer weten?

Op deze pagina leest u het laatste nieuws en ontwikkelingen op het gebied van één van onze specialisaties. Uiteraard is iedere casus uniek en geven algemene artikelen vaak geen specifiek antwoord op uw vraag. Wij begrijpen dat maar al te goed. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op en leg uw vraag aan ons voor. 

maak vrijblijvend een afspraak

Birgit Peters
Advocaat

Leg uw vragen
vrijblijvend aan ons voor

Elke situatie is uniek, zeker nu in deze tijd. Daarom stellen wij u in de gelegenheid om uw prangende vragen rondom dit thema vrijblijvend aan ons voor te leggen. Indien dit nodig is maken we samen desgewenst verdere afspraken.


Neem vrijblijvend contact met ons op

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen
Bel ons nu