Onze expertises

uw advocaten
voor civiel recht

Bij uw advocaten doen we alleen waar we goed in zijn. Daarom hebben wij ervoor gekozen ons te beperken tot het civiele recht. Hieronder vindt u onze bijzondere specialisaties op dit gebied. Twijfelt u erover of uw vraag onder een van deze specialisaties valt? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Indien nodig, zullen wij u doorverwijzen naar één van de specialisten in ons netwerk. 

Wij staan niet alleen voor u klaar wanneer u een geschil heeft. Ook kunnen wij u van dienst zijn bij (bijvoorbeeld) het opstellen van overeenkomsten, het formuleren van algemene voorwaarden en kunt u ons raadplegen als sparringpartner voor (algemeen) juridisch advies.

Bij uw advocaten:

  • Zijn we altijd betrokken
  • Zijn we altijd deskundig
  • Hebben we korte lijntjes

 

Wilt u meer weten?

Meer informatie is beschikbaar door te klikken op de bovengenoemde specialisaties. Daarbij hebben wij er bewust voor gekozen om de hoeveelheid informatie op onze website te beperken. Wij achten het zinvoller om in een vrijblijvend intakegesprek een persoonlijk advies te geven specifiek gericht op uw zaak.

 

Heeft u een concrete vraag of een probleem? Neem dan ook gerust contact op met uw advocaten voor het inplannen van een afspraak. 

 

Neem contact op