Onze werkwijze

Een advocaat die het anders doet, kan dat?

Dat kan zeker! Wij noemen onszelf betrokken, deskundig en transparant. Die termen hebben we niet zomaar gekozen. Lichten we ze toe, dan klinken ze als volgt: uitgevoerd met de grootst mogelijke deskundigheid, helder vanaf de eerste kennismaking tot en met het afronden van uw zaak, en: altijd met hart voor uw belangen, en voor u. Ons kantoor laat zich niet vergelijken met andere kantoren. Dat merkt u al bij ons eerste gesprek; informeel als het kan, formeel wanneer nodig. Bij uw advocaten is het lang niet vanzelfsprekend dat de klok elk moment dat wij met uw zaak bezig zijn doortikt. Wat telt zijn kwaliteit én uw zaak. Daarvoor zetten wij graag die extra stap, kosteloos als het moet. Dat is onze eigen, goede gewoonte.

Meer over ons

Bij uw advocaten

  • Zijn we betrokken bij onze cliënten
  • Beschikken we over deskundig advies
  • Zijn we transparant over onze werkwijze

Onze werkwijze

Wij vinden het belangrijk dat de kosten van juridisch advies of een procedure vooraf duidelijk zijn. Hoe een dergelijk kostenplaatje eruit ziet, is afhankelijk van een aantal factoren. Afhankelijk van uw situatie, werken wij op  basis van een regulier uurtarief, een rechtsbijstandverzekering of op basis van een toevoeging. 

Regulier uurtarief

Het grootste deel van onze juridische diensten worden verleend op basis van ons uurtarief. Dit uurtarief varieert al naargelang de aard van de zaak en de financiële draagkracht van de cliënt. Welk tarief op uw zaak van toepassing is, hangt dus van meerdere factoren af. Hierbij spelen de aard van de zaak, de complexiteit en eventuele tijdsdruk een rol. Wilt u hier meer over weten, neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Rechtsbijstandverzekering

In sommige gevallen vergoedt uw rechtsbijstandverzekering uw advocaatkosten. Of dit het geval is, hangt af van welke soort zaak het betreft en of er sprake is van een gerechtelijke procedure of juridisch advies. Van belang is om te weten dat u bij een procedure altijd recht heeft op een vrije advocaatkeuze. U bent dus niet verplicht uw zaak door de verzekering te laten behandelen. 

Neem contact op

Gefinancierde rechtsbijstand (toevoeging)

Wanneer u een advocaat of jurist nodig heeft, maar uw inkomenssituatie laat het niet toe dat u deze zelf betaalt, kunt u onder bepaalde omstandigheden in aanmerking komen voor gefinancierde rechtsbijstand vanuit de overheid. U krijgt dan een zogenaamde “toevoeging”. 

 

Zij gingen u voor

This firm has an efficient approach while keeping costs very low. Very knowledgeable. They are experienced guides in the legal jungle. I strongly recommend them

Antonella Anastasi

Kundig advies, heldere communicatie, korte lijntjes en een goed resultaat behaald. Aanrader!

Yvo Maes

Ik ben zeer tevreden over hoe ze bij uw advocaten onze firma geholpen hebben. Ze nemen de tijd voor je en op het moment dat er snel geschakeld moest worden stonden ze paraat met een juist advies. Ik zou uw advocaten iedereen aanbevelen...

Thierry Gilissen

Ik ben uitstekend geadviseerd door de juristen van uw advocaten b.v. Met name de openheid, toegankelijkheid, aandacht, efficiency en expertise heb ik zeer op prijs gesteld, waardoor ik uiterst content ben over de uitkomst van mijn zaak.

Dit advocatenkantoor is een absolute aanrader!

Xavier Deleye

We zijn zeer vakkundig, professioneel en op een persoonlijke manier geholpen. Bedankt.

José Metzler

Kosteloos
wijzer worden?

Wij maken graag tijd voor u. Daarom bieden wij een vrijblijvend eerste gesprek aan, om kennis met u te maken en de inhoud van uw zaak te bespreken. Spreekt de voorgestelde aanpak u aan, dan maken wij graag nadere en duidelijke afspraken. 

Wilt u ook graag kosteloos wijzer worden?


Maak vrijblijvend een afspraak