ICT/IT recht

Wij adviseren en procederen op het gebied van ICT en IT. Hier blijken conflicten vaak een bron voor procederen. Bij het opstellen van contracten bij ICT-projecten en startups zijn er vaak vragen. uw advocaten adviseert en voert procedures, bij rechtbanken maar ook bij de Stichting Geschillenoplossing Automatisering (SGOA). Deze wordt in algemene voorwaarden (bijvoorbeeld de ICT-office voorwaarden) vaak aangewezen als bevoegde instantie bij geschillen.

ICT/IT recht

Persoonlijke advies

Iedere zaak is uniek, en geen enkele zaak kent dezelfde afloop, weten wij uit ervaring. Daarvoor blijken wetgeving en rechtspraak vaak gewoonweg te complex. Daarom overspoelen wij u nooit met informatie. Veel liever kiezen wij voor praktisch advies in een kosteloos persoonlijk gesprek. Soms is dat afdoende, en kunt u op eigen kracht verder. Mooi! Zo niet, dan maken wij graag goede afspraken over hoe we verder gaan, inhoudelijk en kostentechnisch. Ook dat advies kost u niets.
Zit u ergens mee, maar weet u niet precies wat te doen? Aarzel dan niet en neem contact op.

Onderwerpen

Binnen het ICT/IT-recht komen veel onderwerpen regelmatig terug. Over een aantal ervan kunt u hieronder meer lezen.


Gerelateerde blogs

Gebrekkige website. Wat nu?

Gebrekkige website. Wat nu?

In de 21e eeuw heeft iedere onderneming een goed functionerende website nodig. Dat geldt zeker in de detailhandel waar steeds meer goederen online worden verhandeld. Doorgaans zal een ondernemer daarom zijn website door een professionele partij laten bouwen. Dat is echter, zo blijkt helaas in de praktijk, geen garantie voor een goed functionerende website. Wat te doen als uw website niet voldoet?

lees verder >>>