ICT / IT recht

uw advocaten adviseert ondernemers op het gebied van het ICT-recht en IT-recht. Ook procederen wij op het gebied van het IT en ICT-recht. In dat kader houdt uw advocaten zich bijvoorbeeld bezig met het geven van advies bij conflicten over ICT/IT-projecten en het zo nodig voeren van procedures hierover, het opstellen van contracten met betrekking tot omvangrijke ICT-projecten, het verlenen van bijstand van ICT-startups, etc. 

In dat kader voert uw advocaten ook geregeld procedures bij rechtbanken, maar ook bij de Stichting Geschillenoplossing Automatisering (SGOA), welke in veel algemene voorwaarden (bijvoorbeeld de ICT-office voorwaarden) wordt aangewezen als de bevoegde instantie bij geschillen. 

 

Persoonlijke advisering

Bij uw advocaten hechten wij er waarde aan om u persoonlijk voor te lichten. Daarnaast geldt dat iedere zaak anders is en in het recht weinig zaken zwart-wit zijn. Daarom hebben wij onze website bewust niet gevuld met grote hoeveelheden informatie. Wij gebruiken onze tijd liever om u tijdens een persoonlijk vrijblijvend (kosteloos) intakegesprek te informeren over uw rechtspositie en u een eerste advies te geven. Soms bent u door die informatie alleen al geholpen, zo niet, dan maken wij afspraken met elkaar voor de toekomst. Zit u ergens mee? Aarzel dan ook niet en neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

 

Onderwerpen

Een aantal veel voorkomende onderwerpen in het ICT-recht / IT-recht worden hieronder weergegeven. Voor een deel hiervan is nadere informatie beschikbaar door te klikken op het onderwerp.