ICT / IT recht

uw advocaten adviseert ondernemers op het gebied van het ICT-recht en IT-recht. Ook procederen wij op het gebied van het IT en ICT-recht. In dat kader houdt uw advocaten zich bijvoorbeeld bezig met het geven van advies bij conflicten over ICT/IT-projecten en het zo nodig voeren van procedures hierover, het opstellen van contracten met betrekking tot omvangrijke ICT-projecten, het verlenen van bijstand van ICT-startups, etc. 

In dat kader voert uw advocaten ook geregeld procedures bij rechtbanken, maar ook bij de Stichting Geschillenoplossing Automatisering (SGOA), welke in veel algemene voorwaarden (bijvoorbeeld de ICT-office voorwaarden) wordt aangewezen als de bevoegde instantie bij geschillen. 

 

Persoonlijke advisering

Bij uw advocaten hechten wij er waarde aan om u persoonlijk voor te lichten. Daarnaast geldt dat iedere zaak anders is en in het recht weinig zaken zwart-wit zijn. Daarom hebben wij onze website bewust niet gevuld met grote hoeveelheden informatie. Wij gebruiken onze tijd liever om u tijdens een persoonlijk vrijblijvend (kosteloos) intakegesprek te informeren over uw rechtspositie en u een eerste advies te geven. Soms bent u door die informatie alleen al geholpen, zo niet, dan maken wij afspraken met elkaar voor de toekomst. Zit u ergens mee? Aarzel dan ook niet en neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

 

Onderwerpen

Een aantal veel voorkomende onderwerpen in het ICT-recht / IT-recht worden hieronder weergegeven. Voor een deel hiervan is nadere informatie beschikbaar door te klikken op het onderwerp. 


Gerelateerde blogs

Gebrekkige website. Wat nu?

Gebrekkige website. Wat nu?

In de 21e eeuw heeft iedere onderneming een goed functionerende website nodig. Dat geldt zeker in de detailhandel waar steeds meer goederen online worden verhandeld. Doorgaans zal een ondernemer daarom zijn website door een professionele partij laten bouwen. Dat is echter, zo blijkt helaas in de praktijk, geen garantie voor een goed functionerende website. Wat te doen als uw website niet voldoet?

lees verder >>>