Nieuws

 

De nieuwste ontwikkelingen

uw advocaten deelt haar vakkennis regelmatig in lezingen, colleges en (wetenschappelijke) publicaties, waaronder op deze nieuwspagina. Ons kantoor is gespecialiseerd in uiteenlopende kwesties op het gebied van het civiel recht. Meer in het bijzonder betreft dit de volgende rechtsgebieden: contractenrecht, arbeidsrecht, ondernemingsrecht, vastgoedrecht, huurrecht, verzekeringsrecht en agentuurrecht. De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van onze specialisaties en actualiteiten (zoals het coronavirus) worden dan ook nauwgezet gevolgd. Onze bevindingen delen wij hieronder. Zo weten wij (en u) zeker dat onze kennis up to date is. 

Meer weten?

Op deze pagina leest u het laatste nieuws en ontwikkelingen op het gebied van één van onze specialisaties. Uiteraard is iedere casus uniek en geven algemene artikelen vaak geen specifiek antwoord op uw vraag. Wij begrijpen dat maar al te goed. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op en leg uw vraag aan ons voor. 

maak vrijblijvend een afspraak

Maak kennis met… Roos van den Berkmortel

Per 1 december 2021 maakt advocaat Roos van den Berkmortel deel uit van ons team. Roos is gespecialiseerd in het arbeidsrecht, privacyrecht en contractenrecht. Zij zal met name onze cliënten in de regio Eindhoven bijstaan. Meer weten over Roos? Aan de hand van drie korte vragen stelt zij zich voor.

Lees meer

De Hoge Raad spreekt: winkeliers en horecaondernemers hebben onder omstandigheden recht op een huurkorting

De afgelopen anderhalf jaar hebben met name horecaondernemers en winkeliers te maken gehad met allerlei beperkende maatregelen. Denk hierbij aan beperkte openingsuren, beperkte hoeveelheid bezoekers en zelfs – zoals ook sinds kort opnieuw – harde (vrijwel volledige) lockdowns.

Lees meer

Maak kennis met… Danique Cörvers

Sinds oktober 2021 is Danique toegevoegd aan ons team. Danique volgt de opleiding HBO-Rechten op Zuyd Hogeschool in Sittard en is vooral geïnteresseerd in het arbeids- en ondernemingsrecht. Bij uw advocaten hoopt ze haar kennis te kunnen verdiepen en praktijkervaring op te doen.

Lees meer

Heeft de horeca recht op huurkorting tijdens de coronacrisis?

Heeft de horeca recht op huurkorting? Over deze vraag moet het hoogste rechtscollege van Nederland (Hoge Raad) zich de komende tijd buigen. Er is tot op heden nog geen officiële uitspraak gedaan, maar er lijkt een einde te komen aan de huurstrijd. Zo verscheen er op 30 september 2021 een belangrijk advies van de procureur-generaal aan de Hoge Raad.

Lees meer

Internationale samenwerking uw advocaten en Himmelreither

Sinds juni 2021 werken de advocatenkantoren Uw Advocaten (NL) en HIMMELREITHER (D) samen om zo hun cliënten nog breder van dienst te kunnen zijn.

Lees meer
Bel ons nu