Nieuws

 

De nieuwste ontwikkelingen

uw advocaten deelt haar vakkennis regelmatig in lezingen, colleges en (wetenschappelijke) publicaties, waaronder op deze nieuwspagina. Ons kantoor is gespecialiseerd in uiteenlopende kwesties op het gebied van het civiel recht. Meer in het bijzonder betreft dit de volgende rechtsgebieden: contractenrecht, arbeidsrecht, ondernemingsrecht, vastgoedrecht, huurrecht, verzekeringsrecht en agentuurrecht. De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van onze specialisaties en actualiteiten (zoals het coronavirus) worden dan ook nauwgezet gevolgd. Onze bevindingen delen wij hieronder. Zo weten wij (en u) zeker dat onze kennis up to date is. 

Meer weten?

Op deze pagina leest u het laatste nieuws en ontwikkelingen op het gebied van één van onze specialisaties. Uiteraard is iedere casus uniek en geven algemene artikelen vaak geen specifiek antwoord op uw vraag. Wij begrijpen dat maar al te goed. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op en leg uw vraag aan ons voor. 

maak vrijblijvend een afspraak

Maak kennis met… Danique Cörvers

Sinds oktober 2021 is Danique toegevoegd aan ons team. Danique volgt de opleiding HBO-Rechten op Zuyd Hogeschool in Sittard en is vooral geïnteresseerd in het arbeids- en ondernemingsrecht. Bij uw advocaten hoopt ze haar kennis te kunnen verdiepen en praktijkervaring op te doen.

Lees meer

Heeft de horeca recht op huurkorting tijdens de coronacrisis?

Heeft de horeca recht op huurkorting? Over deze vraag moet het hoogste rechtscollege van Nederland (Hoge Raad) zich de komende tijd buigen. Er is tot op heden nog geen officiële uitspraak gedaan, maar er lijkt een einde te komen aan de huurstrijd. Zo verscheen er op 30 september 2021 een belangrijk advies van de procureur-generaal aan de Hoge Raad.

Lees meer

Internationale samenwerking uw advocaten en Himmelreither

Sinds juni 2021 werken de advocatenkantoren Uw Advocaten (NL) en HIMMELREITHER (D) samen om zo hun cliënten nog breder van dienst te kunnen zijn.

Lees meer

Confettikanon ontploft in gezicht werknemer. Is werkgever aansprakelijk?

Op 2 augustus 2021 oordeelde de rechter over werkgeversaansprakelijkheid toen een confettikanon op de werkvloer ontplofte in het gezicht van een werknemer. Weten wat de rechter oordeelde? Lees dan snel verder!

Lees meer

Maak kennis met… Jamilla Enders

Sinds april 2021 is Jamilla Enders toegevoegd aan ons team. Jamilla volgt de opleiding juridisch administratief dienstverlener op het Vista College in Sittard en is vooral geïnteresseerd in het arbeidsrecht. Bij uw advocaten zit ze op de juiste plek.

Lees meer
Bel ons nu