uw advocaten
betrokken, deskundig en transparant

uw advocaten gaat op geheel eigen, vakkundige wijze om met het vak. Momenteel bestaat het kantoor uit twee advocaat-partners met gezamenlijk meer dan 20 jaar ervaring binnen de advocatuur.

Luc Delahaye en Thomas Devens zijn werkzaam op het gebied van verbintenissen-, contracten en het ondernemingsrecht. Binnen deze gebieden hebben ieder hun eigen bijzondere specialisaties en zij delen deze vakkennis regelmatig in lezingen, colleges en (wetenschappelijke) publicaties.

Omdat uw advocaten zowel particulieren als ondernemers bijstaat, kennen zij beide kanten van het verhaal. Door hun transparante, toegankelijke en betrokken werkwijze staan zij bovendien dicht bij hun cliënten en bent u verzekerd van een prettige samenwerking. Wij zijn ervan overtuigd dat dit de behandeling van uw zaak ten goede komt.

 

LUC DELAHAYE

Deze geduldige doorzetter krijgt de onderste steen boven, zelfs in de meest complexe dossiers. Hij laat dan ook geen kans onbenut om uw gelijk te behalen.

Luc studeerde Nederlands Recht aan de Universiteit van Maastricht en behaalde in 2005 zijn bachelor cum laude. In 2007 behaalde hij zijn master. Na gewerkt te hebben als jurist in het bedrijfsleven werd hij in 2007 beëdigd als advocaat. Hij werkte vervolgens 12 jaar als advocaat voor Leliveld Advocaten. In 2012 rondde hij cum laude zijn specialisatie Arbeidsrecht aan de Grotius Academie te Nijmegen af. Daarnaast legde Luc zich toe op het huurrecht, vastgoedrecht, ICT-recht en verzekeringsrecht.

Luc Delahaye is lid van de Nederlandse orde van advocaten (NOvA), de Vereniging van Arbeidsrecht Advocaten Limburg (VAAL) en lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland VAAN.

THOMAS DEVENS

Altijd gedreven om zijn doel te bereiken met lef, eerlijkheid en diplomatie.

Thomas volgde zijn rechtenstudie aan de Universiteit van Maastricht. Hij behaalde cum laude zowel zijn bachelor in 2010 als zijn master Privaatrecht in 2011. Vanaf 2009 werkte hij 9 jaar voor Leliveld Advocaten. Hij sloot in 2015 aan de Grotius Academie te Nijmegen cum laude de postacademische specialisatieopleiding Nationaal en Internationaal Contracteren af.

In het bijzonder bij contractonderhandelingen, geschillen binnen ondernemingen (maatschappen, bv’s of vof’s), agenturen en het bankrecht is Thomas een waardevolle en vakbekwame sparringpartner.

STAGIAIRES

Jill Segers

Bij uw advocaten bieden wij juristen in opleiding de mogelijkheid om kennis te maken met het vak en hun juridische vaardigheden verder te ontwikkelen. Zowel universitaire studenten als hbo-studenten kunnen dan ook bij ons solliciteren naar een stageplek. Op dit moment is die plaats ingevuld door Jill Segers, derdejaars studente HBO-Rechten aan Zuyd Hogeschool. Jill woont in verband met haar stageplek – alleen met goedkeuring van onze cliënten – onder meer besprekingen en zittingen bij en verleent voorts ondersteuning in de dagelijkse praktijk.