uw advocaten
betrokken, deskundig en transparant

Eigentijds, vakkundig en met oog voor uw situatie; zo gaat uw advocaten om met het vak. ‘uw advocaten’, dat zijn twee advocaat-partners met samen meer dan twintig jaar ervaring in de advocatuur!

Luc Delahaye en Thomas Devens voelen zich als een vis in het water in het verbintenissenrecht, contractenrecht en ondernemingsrecht. Ondanks het feit dat dit water soms troebel is, vinden zij er feilloos de weg. Dat is ook dankzij hun specialisaties. Die delen zij graag delen via lezingen, colleges en wetenschappelijke publicaties, en natuurlijk ook met u. Luc en Thomas staan particulieren en ondernemers bij. Hun ervaring met beide kanten van het verhaal komt de behandeling van uw zaak sterk ten goede.

LUC DELAHAYE

Luc Delahaye - Uw Advocaat

“Ik ben zo’n typische doorzetter met veel geduld. Hierdoor krijg ik de onderste steen boven, zelfs bij de meest ingewikkelde dossiers. Vind ik dat ik gelijk heb, dan laat ik geen mogelijkheid onbenut om dit aan te tonen.”

Luc Delahaye, partner uw advocaten

Luc studeerde Nederlands Recht aan de Universiteit van Maastricht en behaalde in 2005 zijn bachelor cum laude. In 2007 haalde hij zijn master. Na een periode als jurist in het bedrijfsleven werd hij in 2007 beëdigd als advocaat. Hij werkte vervolgens 12 jaar als advocaat voor Leliveld Advocaten. In 2012 rondde hij cum laude zijn specialisatie Arbeidsrecht af aan de Grotius Academie te Nijmegen. Luc legde zich ook toe op het huurrecht, vastgoedrecht, ICT-recht en verzekeringsrecht. Luc is lid van de Nederlandse orde van advocaten (NOvA), de Vereniging van Arbeidsrecht Advocaten Limburg (VAAL) en lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland VAAN.

085 79 212 70
luc.delahaye@uw-advocaten.nl
LinkedIn profiel Luc Delahaye

THOMAS DEVENS

Thomas Devens - Uw Advocaat

“Typisch aan mij is dat ik de regie over een zaak weet te houden. Dan is er altijd weer die drive; ik wil het hoogst haalbare. Daarbij komt lef kijken om telkens weer een stapje verder te gaan, maar ook eerlijkheid en diplomatie.”

Thomas Devens, partner uw advocaten

Thomas volgde zijn rechtenstudie aan de Universiteit van Maastricht. Hij behaalde cum laude zijn bachelor in 2010 en zijn master Privaatrecht in 2011. Vanaf 2009 werkte hij 9 jaar voor Leliveld Advocaten. Hij sloot in 2015 aan de Grotius Academie te Nijmegen cum laude de postacademische specialisatieopleiding Nationaal en Internationaal Contracteren af. In het bijzonder bij contractonderhandelingen, geschillen binnen ondernemingen (binnen maatschappen, bv’s of vof’s), agenturen en het bankrecht is Thomas een vakbekwame, waardevolle sparringpartner.

085 79 212 71
thomas.devens@uw-advocaten.nl
LinkedIn profiel Thomas Devens

BIRGIT PETERS

Birgit Peters - Uw Advocaat

“Ook buiten de inhoud van een zaak is het belangrijk om betrokken te zijn bij cliënten. Op die manier bouw je juist een stevige vertrouwensband op. Ik vind de persoon achter de casus dus net zo belangrijk als de zaak zelf. ”

Birgit Peters, juriste uw advocaten

Birgit behaalde haar bachelor Nederlands recht in 2016 aan de Universiteit van Maastricht. Daarnaast heeft zij nog een Master Nederlands recht met specialisatie Privaatrecht in 2017 met succes afgerond. Voordat Birgit bij uw advocaten aan de slag is gegaan, heeft zij reeds werkervaring opgedaan in de advocatuur en bij de Universiteit Maastricht. De expertise van Birgit ligt vooral op het gebied van het arbeidsrecht en het algemene verbintenissen- en contractenrecht.

085 79 212 72
birgit.peters@uw-advocaten.nl
LinkedIn profiel Birgit Peters

STAGIAIRES

Jill Segers

uw advocaten laat juristen in opleiding graag kennismaken met het vak, om zo hun juridische vaardigheden verder te ontwikkelen. Wij nodigen universitaire en hbo-studenten uit om te solliciteren naar een stageplek.

Onze huidige stagiaire Shirley volgt de MBO-4 opleiding Juridisch administratief dienstverlener aan het VISTA college in Sittard. Shirley zal voor haar stageopdracht mogelijk ook besprekingen en zittingen bijwonen, en verleent dagelijkse ondersteuning. Dit gebeurt natuurlijk alleen met uw goedkeuring.

 

REGISTRATIES

De hierna genoemde advocaten hebben zich op de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd:

  • Luc Delahaye staat geregistreerd op de navolgende hoofd- (en sub) rechtsbieden: arbeidsrecht en medezeggenschapsrecht;
  • Thomas Devens staat geregistreerd op de navolgende hoofd- (en sub) rechtsbieden:ondernemingsrecht en verbintenissenrecht.