Internationale agentuurovereenkomst

Internationale agentuurovereenkomsten

Het idee van een internationale agentuurovereenkomst is dat een handelsagent in naam van en voor rekening van de principaal overeenkomsten sluit. Een groot voordeel hiervan is dat de handelsagent de markt op het desbetreffende gebied kent (en de principaal vaak niet). De handelsagent weet (als het goed is) waar de potentiële klanten te vinden zijn en benadert deze. Voor zijn werkzaamheden krijgt de handelsagent dan provisie.

Voor ieder land gelden speciale regels op het gebied van de agentuurovereenkomst. Bij uw advocaten zijn wij niet slechts gespecialiseerd in agenturen naar Nederlands recht, maar beschikken wij ook over ruime kennis op het gebied van agenturen in Frankrijk en België: wel zo efficiënt in onze regio.

Met ruime kennis op het gebied van agenturen en internationaal contracteren, zijn wij bij uw advocaten de partner bij uitstek voor al uw agentuur-gerelateerde vragen. Neem dan ook vooral vrijblijvend contact op met ons kantoor: wellicht dat wij iets voor u kunnen betekenen.

Kosteloos wijzer worden
met uw advocaten?

Wij maken graag tijd om uw zaak vrijblijvend te bespreken.


Maak vrijblijvend een afspraak

Bel ons nu