Maak kennis met… Danique Cörvers

11 oktober 2021 | nieuws | door: Birgit Peters

Ik ben Danique Cörvers, 21 jaar en ik zit in het vierde jaar van de opleiding HBO-Rechten op Zuyd Hogeschool in Sittard. Vanaf 4 oktober 2021 t/m 22 april 2022 loop ik stage bij uw advocaten en mag ik het team van Maastricht juridisch ondersteunen.

Toen ik hoorde dat uw advocaten nog een plekje vrij had voor een stagiaire, heb ik direct gesolliciteerd. Tijdens mijn vorige stage heb ik al contact gehad met uw advocaten en de rechtsgebieden die zij beheersen, spreken mij erg aan. Ook de sfeer binnen dit team past goed bij mij. Ontspannen en informeel, en met zo nu en dan een borreltje .

In mijn vrije tijd zoek ik ook graag het terras op. Ik vind het heerlijk om met familie en vrienden onder het genot van een hapje en drankje gezellig bij te kletsen. Als ik niet op het terras zit, dan spring ik bij mooi weer graag de fiets of scooter op.

Tijdens mijn stage wil ik mijn kennis verbreden en me verder verdiepen in arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Daar hoop ik de komende weken veel over te leren. Het team is heel behulpzaam en betrokken, dus ik ben ervan overtuigd dat dat zeker gaat lukken hier.

Meer weten?

Op deze pagina leest u het laatste nieuws en ontwikkelingen op het gebied van één van onze specialisaties. Uiteraard is iedere casus uniek en geven algemene artikelen vaak geen specifiek antwoord op uw vraag. Wij begrijpen dat maar al te goed. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op en leg uw vraag aan ons voor. 

maak vrijblijvend een afspraak

Birgit Peters
Advocaat

Leg uw vragen
vrijblijvend aan ons voor

Elke situatie is uniek, zeker nu in deze tijd. Daarom stellen wij u in de gelegenheid om uw prangende vragen rondom dit thema vrijblijvend aan ons voor te leggen. Indien dit nodig is maken we samen desgewenst verdere afspraken.


Neem vrijblijvend contact met ons op

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen
Bel ons nu