Maak kennis met… Jamilla Enders

04 augustus 2021 | nieuws | door: Birgit Peters

Hoi! Mijn naam is Jamilla Enders, ik ben 22 jaar en ik volg de opleiding juridisch administratief dienstverlener op het Vista College in Sittard. Ik zit nu in het laatste jaar van de opleiding en ben vanaf april dit jaar toegevoegd aan het team van uw advocaten.

Als stagiaire ondersteun ik het team in Maastricht op administratief vlak. Tijdens mijn stageperiode wil ik mijn juridische vaardigheden verder ontwikkelen en meer kennis opdoen op het gebied van arbeidsrecht. Hiervoor zit ik bij uw advocaten op de juiste plek. Het is een klein team, betrokken en heel toegankelijk. De ontspannen sfeer hier op kantoor, heeft me vanaf moment één verbaasd. Dat had ik totaal niet verwacht.

Naast mijn studie en stage breng ik mijn tijd zoveel mogelijk door met vrienden. Ik ga graag naar festivals of op stap. Door Corona heb ik dit het afgelopen jaar niet kunnen doen, maar gelukkig ziet het deze zomer er positiever uit. Ik ben een echt buitenmens en kan volop genieten van wandelen door de natuur.

Het komend jaar heb ik onwijs veel zin om verder aan de slag te gaan voor uw advocaten en het team zo goed mogelijk te ondersteunen.

 

Tot gauw!

Jamilla

Meer weten?

Op deze pagina leest u het laatste nieuws en ontwikkelingen op het gebied van één van onze specialisaties. Uiteraard is iedere casus uniek en geven algemene artikelen vaak geen specifiek antwoord op uw vraag. Wij begrijpen dat maar al te goed. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op en leg uw vraag aan ons voor. 

maak vrijblijvend een afspraak

Birgit Peters
Advocaat

Leg uw vragen
vrijblijvend aan ons voor

Elke situatie is uniek, zeker nu in deze tijd. Daarom stellen wij u in de gelegenheid om uw prangende vragen rondom dit thema vrijblijvend aan ons voor te leggen. Indien dit nodig is maken we samen desgewenst verdere afspraken.


Neem vrijblijvend contact met ons op

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen
Bel ons nu